AGOCLIMA   staat voor een samenwerkingsverband tussen  JVH-Technieken gcv en VPS-Products bv.

Wij bieden duurzame oplossingen voor waterbehandeling, luchtbehandeling en HVAC.

Neem vrijblijvend contact voor een offerte op maat. 

Kies voor AGOCLIMA  voor professionele installaties geplaatst door vaklui.

 

VPS-Products bv is een consult-engineering bureau en levert sinds 1998 technisch advies en oplossingen aan particulieren en professionelen uit diverse industriële sectoren. Wij helpen u verder bij de keuze van de diverse waterbehandelingssystemen en dit met maar één maatstaf nl.  voldoen aan hoge kwaliteitseisen.

Ontkalking, filtering, verrijking van water… Vandaag zijn er heel wat waterbehandelingstechnieken op de markt voor particulieren en de industrie. Wij werken met merkproducten zoals Aqua Vitae, Santar en Wellan om onder meer de duurzame en milieuvriendelijke verwijdering van kalkaanslag, corrosie en bacteriën te verwezenlijken, i-Lex en Smart als waterontharders  en tenslotte de luchtfiltratie  met Puresys, luchtzuiveringstoestellen.

JVH-Technieken gcv is een studiebureel en HVAC-specialist  en levert sinds 2014 technisch advies en oplossingen  voor de HVAC met kwaliteitsartikelen voor  schouwbuizen  in roestvrij staal (rvs) en plastiek (pps) van Bertoncello voor rookgasafvoer voor huishoudelijke , residentiële en  industriële verwarming,  collectoren  en toestellen voor verwarming en koeling .

Ook voor andere HVAC-services gaan we resoluut voor kwaliteitsoplossingen : gesloten modulerende en condenserende  gasluchtverhitters van Robur,  klimaatoplossingen voor plafond-, wand- en vloerverwarming van ClimaConcept en Energiebuffercentrales van Oventrop.

vps
robur
Agoclima biedt een totaalservice aan:
  • Advies en verkoop
  • Begeleiding gedurende het hele project
  • Doorverwijzen naar bekwame installateurs
  • Dienst na verkoop: snelle aanpak van een defect of van een installatiefout /snel beantwoorden van uw vragen…
  • Jarenlange know-how biedt garanties inzake waterbehandeling, verwarming en koeling ten dienste van de klant.